Istedet for å kjøre hjem for å levere bilen på verksted for utbedring av en liten skade, utsatte vi timen og nøt vakre sommerdager i Telemark istedet. 

 

Og vakkert var det her i Vinje mens junisommeren flommet over oss. Gresset er så saftig grønt (det har jo regnet en del i juni ), lupinene blomstrer og himmelen er høy og blå. Vi slo oss til et par dager på Groven Camping - et trivelig og velordnet sted som vi kjenner fra før. Her er det et hyggelig vertskap, gode og velorganiserte plasser, alle fasiliteter vi trenger, spisested med stor uteterrasse, kort vei til sentrum med innkjøpsmuligeter, og ikke minst - deilig og varmt sommervær. 

Vi ble på Groven i to døgn, slappet av under markisen, handla mat på Coop, spiste velsmakende pizza på uteserveringen og fulgte med på da Vinje Rør jobbet med å skifte ut tømmestasjonen som hadde fått hard medfart da en uheldig bobilist rygget på den i pinsa....

Finværet innbød til en aldri så liten sykkeltur, oppover mot Hyllandsfoss er det nå anlagt sykkelsti hele veien. Det ligger en fredelig liten campingplass her ved Hyllandsfossen dit et lite knippe utenlandske biler hadde funnet veien.  I skogbrynet lå dessuten en nyvinning siden sist vi var her, en spegelhytte med hotellstandard som kan leies til den nette sum av kr 3500 pr natt. Men da er inngang til badstua som ligger ute i vannet inkludert....

Det er sikkert en opplevelse å overnatte i slike omgivelser, men vi får holde oss til Hymeren selv om den ikke har speil på 3 vegger og tilhørende badstu. 

Spegelhytta i skogbrynet på Hyllandsfoss - kan leies for to-tre tusenlapper i døgnet
Sommerkvelden kan nytes på spegelhyttas terrasse
Tilgang til badstua ute i vannet er inkludert ileieprisen for hytta
Hyllandsfossen i fin junisol
Finnes det noe finere enn markblomster i sommersola.....
Groven Camping har et fint område med laftede hytter for utleie
Groven Camping kan by på ei lita tjønn som sikkert har deilig badetemperatur
Jordgamme - sikkert ikke til overnatting.....
Groven Camping har en flott utendørs terrasse somserverer velsmakende pizza og kald drikke
Lupinene blomstrer og vitner om at sommeren er over oss for fullt
Utsikt mot Hyllandsfoss Camping, en liten fredelig oase ved Hyllandshylen